Infoisinfo Nederland

Pratjan Thai Massage Waalre
Massage in Waalre

www.pratjanthaimassage.nl/
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 06-2938396?

Adres

Prunellalaan 4. P.C. 5582HB, Waalre, Noord Brabant.
Toon kaart


Wat moet je weten over Pratjan Thai Massage Waalre

Massage Salon in Waalre, Olie Massage in Waalre, Thaise Massage in Waalre, Voetmassage in Waalre

Bij het openen van de deur komt u een vleugje wierook geur tegemoet en wordt u ontvangen door een charmante Thaise dame…

Wij zijn gevestigd in een recent gebouwd luxueus ingericht pand (regio Eindhoven). U kunt bij ons terecht voor diverse traditionele Thaise massages.
Onze masseuses zijn allen van Thaise origine.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen op de Prunellalaan 4 te Waalre.
Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan een reservering te maken.

Thaise massage wordt door velen geassocieerd met het roemruchte nachtleven van Bangkok en Pattaya.
Dat is jammer want de traditionele Thaise massage zoals die ook hier bij Pratjan Thai Massage wordt gegeven heeft vooral een ontspannende en therapeutische werking.
De traditionele Thai massage is meer dan alleen een ontspanningsmassage. De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. Thai massage is goed voor het losmaken van gewrichten, spierspanning te verlichten en blokkades los te maken. Het zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Daarnaast bestrijdt het stress en verminderd depressieve gevoelens. De Thai massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen.
Lees verder...

Sociale netwerken

Diensten

Thaise massage
De traditionele Thaise massage is meer dan alleen een ontspanningsmassage. De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezingsmethoden van de wereld. Thaise massage is goed voor het losmaken van gewrichten, spierspanning te verlichten en blokkades los te maken. Het zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Daarnaast bestrijdt het stress en verminderd depressieve gevoelens. De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van vele afwisselende rek- en strekoefeningen. Daarnaast wordt er zachte druk op reflexpunten uitgeoefend. Daarbij worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet met het doel om lichaam en geest te harmoniseren.

Thaise oliemassage / ontspanningsmassage
Thaise oliemassage is een massage waarbij uw lichaam zacht wordt gemasseerd met olie. De massage lijkt op de traditionele thaise massage echter wordt het knijpen en drukken vervangen door door het wrijven van het lichaam met olie waardoor het lichaam zacht en soepel wordt. Door het gebruik van olie voelt de massage ontspannen aan. Met de oliemassage zullen de blokkades weggemasseerd worden waardoor lichaam en geest beter gaan functioneren. Een regelmatige oliemassage heeft voor veel mensen een goede invloed op de algemene gezondheid.

Voetmassage
Thaise voetmassage heeft als doel het stimuleren van de reflexpunten op de voeten en heeft een rustgevende, therapeutische werking. Een van de voornaamste doelen van een thaise voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 11:00 22:00
   Maandag 11:00 22:00
   Dinsdag 11:00 22:00
   Woensdag 11:00 22:00
   Donderdag 11:00 22:00
   Vrijdag 11:00 22:00
   Zaterdag 11:00 21:00
   Zondag Gesloten

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant

Beoordelingen van Pratjan Thai Massage Waalre (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe